Hollands buffet
Voorgerechtbuffet:
- gerookte makreel,
- haring met uitjes,
- gemarineerde zalm,
- fricandeau,
- meloen met hamsoorten,
- boerenpate,
- gerookte zalm,
- gerookt gevogelte,
Sauzen:
- ravigottesaus,
- cocktailsaus,
Salade:
- gemengde slasoorten met kaas, ui, croutons en yoghurtdressing,
- ham-prei salade,
- kip-kerriesalade
- stokbrood
Hoofdgerecht buffet:
Suggestie I
- Warme beenham met honing-tijmsaus,
- groenten- en aardappelgarnituur
- friandervlees met sjalotsaus,
- gebakken schepgroenten en aardappelgarnituur
Suggestie III
- varkenshaasmedaillons in romige champignonsaus
- gegratineerde aardappelen en groenten
Suggestie IV
- Parelhoen met champignon-truffelsaus,
- groenten- en aardappelgarnituren
Suggestie V
- Slibtongrolletjes met cressonsaus
- fettuccini en zeekraal
Recent bekeken
Mijn menukeuze
Totaalprijs € | |